Bărbat mascat, înarmat cu un pistol, prins în timp ce încerca să jefuiască un magazin din Capitală

Un bărbat mascat, înarmat cu un pistol, care a încercat să jefuiască un magazin de pe Bulevardul Timişoara, din Sectorul 6, a fost imobilizat de un poliţist aflat în timpul liber, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

287 afișări
Imaginea articolului Bărbat mascat, înarmat cu un pistol, prins în timp ce încerca să jefuiască un magazin din Capitală

Bărbat mascat, înarmat cu un pistol, prins în timp ce încerca să jefuiască un magazin din Capitală (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit lui Bogdan Ghebaur, incidentul a avut loc luni, în jurul orei 10.00. Aflat în magazin, poliţistul a auzit mai întâi ţipetele vânzătoarei, după care a observat un bărbat mascat cu o cagulă, care o ameninţa pe aceasta cu un pistol.

Poliţistul l-a imobilizat pe agresor, după care a sunat la 112, acesta fiind preluat şi dus la audieri de către un echipaj al Secţiei 25.

Ghebaur a declarat pentru MEDIAFAX că agresorul era înarmat cu un pistol de tip airsoft, cu bile din plastic, armă care poate fi achiziţionată fără autorizaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici