Bărbat mort după ce a fost lovit de un TIR când încerca să schimbe o roată la un microbuz, pe A1

Un bărbat a murit, joi dimineaţă, după ce a fost lovit de un TIR în timp ce încerca să schimbe o roată la microbuzul în care era pasager şi care făcuse pană, pe autostrada A 1, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti.

302 afișări
Imaginea articolului Bărbat mort după ce a fost lovit de un TIR când încerca să schimbe o roată la un microbuz, pe A1

Bărbat mort după ce a fost lovit de un TIR când încerca să schimbe o roată la un microbuz, pe A1 (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 67 al autostrăzii A 1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti.

Un microbuz în care se aflau opt pasageri a făcut pană, iar unul dintre călători a încercat să schimbe roata, însă a fost lovit de un TIR în timp ce se afla lângă autovehicul. Bărbatul a murit pe loc.

În urma accidentului, traficul pe autostradă nu a fost blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici