Bărbat rănit în Capitală, după ce maşina în care se afla a fost acroşată de un tramvai al liniei 41

Un bărbat a fost rănit uşor joi, în Capitală, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost acroşat de un tramvai al liniei 41, linia fiind blocată aproximativ o oră, timp în care poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului, informează oficiali din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

179 afișări
Imaginea articolului Bărbat rănit în Capitală, după ce maşina în care se afla a fost acroşată de un tramvai al liniei 41

Bărbat rănit în Capitală, după ce maşina în care se afla a fost acroşată de un tramvai al liniei 41 (Imagine: Liviu Adascalitei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe bulevardul Mărăşti, după ce un bărbat care conducea o dubă a unei firme de curierat a ieşit din campusul Agronomie fără să se asigure, iar maşina a fost acroşată de un tramvai 41.

În urma impactului, şoferul a fost rănit uşor.

Circulaţia tramvaiului pe sensul de mers către bulevardul Ghencea a fost oprită timp de aproximativ o oră, deoarece, fiind un accident soldat cu rănirea unei persoane, poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului.

Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), pe durata întreruperii circulaţiei pe linia de tramvai 41, călătorilor le-au fost puse la dispoziţie autobuze ale liniei navetă 641.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată în jurul orei 14.40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici