Un bărbat a fost reţinut în Bucureşti, după incendierea unei maşini, a unei ghene şi a copertinei unui teren de sport

Un bărbat din Ilfov a fost reţinut, fiind bănuit că a incendiat o maşină, în sectorul 6 al Capitalei, o ghenă şi copertina unui teren de sport.

186 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost reţinut în Bucureşti, după incendierea unei maşini, a unei ghene şi a copertinei unui teren de sport

Conform Poliţiei Capitalei, Poliţia a fost sesizată duminică despre incendierea unui autoturism.

Lângă maşină au fost identificate mai multe resturi, posibil loc în care a fost iniţiat focul.

După aproximativ 15 minute, tot în sectorul 6, au fost sesizate alte două incendii, la o ghenă şi în zona unui teren de sport.

„Având în vedere condiţiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza iniţierii cu intenţie a focului.
În baza investigaţiilor şi audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat şi condus la audieri la sediul Secţiei 25 Poliţie. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât şi copertina unui teren de sport”, anunţă Poliţia Capitalei.

Se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere calificată cu bărbatul în stare de reţinere.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un bărbat din Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici