Bărbat reţinut după ce a provocat un scandal într-un bar, a lovit barmaniţa şi a agresat un poliţist

Un bărbat din judeţul Constanţa a fost reţinut, după ce a provocat un scandal într-un bar, i-a lovit-o pe barmaniţă şi pe soţul acesteia, apoi l-a agresat pe unul dintre poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea conflictului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

150 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut după ce a provocat un scandal într-un bar, a lovit barmaniţa şi a agresat un poliţist

Bărbat reţinut după ce a provocat un scandal într-un bar, a lovit barmaniţa şi a agresat un poliţist (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Potrivit ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale a Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, scandalul a avut loc marţi după-amiază, în timp ce bărbatul, în vârstă de 43 de ani, se afla într-un local din comuna Lipniţa, având un topor şi un cuţit.

Conform poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv pe fondul consumului de alcool.

Astfel, el a lovit-o cu palma peste faţă pe barmaniţă, distrugând apoi o mască de chiuvetă, sticle, pahare şi alte bunuri. În apărarea barmaniţei a intervenit soţul acesteia, care a încercat să-l scoată pe agresor din local, însă a fost lovit şi ameninţat.

Împreună cu agenţii societăţii de pază care monitorizează barul, soţul barmaniţei a ripostat pentru a se apara şi l-a lovit pe agresor în faţă, provocându-i leziuni minore, iar în acest fel l-a determinat pe acesta să iasă din local. Bărbatul a revenit însă, având asupra sa din nou toporul şi cuţitul.

În zonă au ajuns şi poliţişti de la Postul din Lipniţa, moment în care agresorul a devenit mai violent, lovindu-l cu piciorul pe ajutorul şefului de post. Poliţistul a suferit leziuni ce necesită două-trei zile de îngrijiri pentru vindecare.

Bărbatul a fost reţinut, fiind cercetat pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, lovire sau alte violente, ameninţare şi distrugere.

El va fi prezentat, miercuri, judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici