Bărbaţi reţinuţi după ce au înfiinţat o cultură de cannabis într-o pădure de lângă Cluj-Napoca

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore după ce au înfiinţat o cultură de cannabis într-o pădure de lângă Cluj-Napoca. Ei au fost prinşi în maşină cu 1,2 kilograme de canabis.

239 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi reţinuţi după ce au înfiinţat o cultură de cannabis într-o pădure de lângă Cluj-Napoca

Bărbaţi reţinuţi după ce au înfiinţat o cultură de cannabis într-o pădure de lângă Cluj-Napoca

Potrivit IGPR, poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Cluj au făcut miercuri trei percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

În urma cercetărilor a reieşit că, în perioada septembrie-octombrie, doi bărbaţi, cu sprijinul celui de-al treilea, ar fi înfiinţat şi întreţinut o cultură de cannabis destinată comercializării, de 41 de plante, în cantitate de aproximativ 24 de kilograme de masă verde, într-o pădure din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

Cei trei au fost opriţi miercuri în trafic, când se întorceau de la respectiva cultură. În maşina cu care se deplasau a fost descoperită cantitatea de 1,2 kilograme de cannabis, plante recoltate recent şi fragmentate.

În urma percheziţiilor, au fost confiscate 35 de grame de MDMA, peste un kilogram de cannabis, ciuperci cu efect halucinogen, dar şi o instalaţie de ventilare, fertilizatori, kituri pentru creşterea fungilor, pungi transparente cu o substanţă solidă, sub formă de cristale de culoare gălbuie-maro, 3 telefoane mobile, o unitate centrală şi 4 cartele telefonice.

De asemenea, au fost descoperiţi 56.090 de lei, peste 600 de euro, 300 de dolari, 210 lire sterline, dar şi cântare electronice de precizie, alături de diverse tipuri de fragmente de plante, frunze şi muguri în mai multe recipiente.

În urma administrării probatoriului, în cauză a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi, ambii de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici