Bărbatul care a bruiat conferinţa de presă a Violetei Alexandru a fost identificat şi amendat

Bărbatul care a bruiat conferinţa de presă a Violetei Alexandru a fost amendat. Poliţia Capitalei anunţă că nu l-a găsit pe acesta la faţa locului, dar l-a identificat ulterior.

3137 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a bruiat conferinţa de presă a Violetei Alexandru a fost identificat şi amendat

Bărbatul care a bruiat conferinţa de presă a Violetei Alexandru a fost identificat şi amendat

Poliţia Capitalei anunţă că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă.

„La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie. Ulterior bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991”, transmite Poliţia Capitalei.

O conferinţă de presă a Violetei Alexandru a fost întreruptă de un grup de pensionari, liberalii acuzând că grupul a fost trimis de PSD. Unul dintre cetăţenii nemulţumiţi a ieşit în evidenţă în mod special, prim manifestări şi ţipete.

„E o ticăloşie să te foloseşti de drama acestor oameni. Eu acord audienţe în fiecare marţi. Aceşti oameni trebuie să ştie că PNL nu îi va minţi. Nu aşa se face politica în ziua de astăzi, aruncând în faţă oameni care au probleme reale, pe care PSD nu le-a rezolvat, dar pe care încearcă să le folosească împotriva noastră”, a spus Violeta Alexandru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici