Bărbatul care a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din Mioveni, fost profesor de istorie, arestat preventiv

Bărbatul cunoscut cu afecţiuni psihice, care a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din Mioveni a fost arestat preventiv. Decizia de sâmbătă a magistraţilor Tribunalului Argeş nu este definitivă.

700 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din Mioveni, fost profesor de istorie, arestat preventiv

Bărbatul care a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din Mioveni, fost profesor de istorie, arestat preventiv

Potrivit portalului instanţelor, magistraţii Tribunalului Argeş au admis, sâmbătă, propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a bărbatului care vineri a înjunghiat în gât o femeie de 69 de ani, pe care nu o cunoştea.

„Admite propunerea Ministerului Public, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Minciulescu Alin, pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în soluţia magistraţilor.

Decizia nu este definitivă, având drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Agresorul, un bărbat de 37 de ani, fost profesor de istorie, este cunoscut cu afecţiuni psihice.

Potrivit Poliţiei Argeş, acesta a aşteptat ca femeia să traverseze strada şi a atacat-o brusc, înjunghiind-o de mai multe ori, în zona gâtului. Femeia a murit la scurt timp, la spital.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că în urmă cu doi ani bărbatul a comis aceeaşi faptă, însă victima a supravieţuit.

La acel moment, agresorul nu a fost condamnat la închisoare, ci a fost internat într-un spital pentru o perioadă de un an şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici