Bărbatul găsit împuşcat în cap în Grădina Publică din Bârlad, în continuare în stare critică

Bărbatul de 39 de ani, găsit împuşcat în cap marţi seară, în Grădina Publică din Bârlad, este în continuare în stare critică la spital, astfel încât poliţiştii nu au reuşit să afle, chiar şi în urma interogării rudelor şi prietenilor, ce l-ar fi putut determina să recurgă la un posibil gest suicidal

196 afișări
Imaginea articolului Bărbatul găsit împuşcat în cap în Grădina Publică din Bârlad, în continuare în stare critică

Bărbatul găsit împuşcat în cap în Grădina Publică din Bârlad, în continuare în stare critică (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bârlădeanul găsit împuşcat în cap cu un pistol cu bile se află internat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grav, plagă cranio-cerebrală temporofrontală orbitală dreapta şi comă de gradul doi.

În aceste condiţii, anchetatorii nu au reuşit să-l interogheze pe bărbatul de 39 de ani pentru a afla ce l-ar fi putut determina să recurgă la un posibil gest suicidal, principala pistă pe care merg, în prezent, poliţiştii vasluieni.

"Rudele, prietenii şi colegii de muncă interogaţi până în prezent susţin că bărbatul nu ar fi făcut nicio afirmaţie faţă de vreo persoană precum că ar intenţiona să se sinucidă sau că ar avea vreo problemă. Însă, aceştia au mărturisit că, în ultima perioadă, bârlădeanul era abătut şi mai puţin comunicativ. Totodată, nu există indicii momentan cu privire la comiterea vreunei infracţiuni cu violenţă asupra bărbatului de 39 de ani, investigaţiile fiind continuate pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc incidentul", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Pe lângă pistolul cu bile pentru care deţinea documente, poliţiştii au găsit lângă bărbatul împuşcat o mapă, recipiente de bere, mai multe acte şi un telefon mobil. Bărbatul de 39 de ani este necăsătorit şi lucra ca ospătar la un restaurant din municipiul Bârlad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici