Băsescu a remarcat că din raportul CSM lipseşte un punct de vedere privind greva din magistratură

Preşedintele Traian Băsescu a remarcat, luni, la şedinţa CSM, că din raportul de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii lipseşte un punct de vedere al preşedintelui Consiliului cu privire la greva magistraţilor din 2009.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu a remarcat că din raportul CSM lipseşte un punct de vedere privind greva din magistratură

Băsescu a remarcat că din raportul CSM lipseşte un punct de vedere privind greva din magistratură (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Ar fi fost extrem de interesant dacă în raportul acestui an ar fi fost exprimat un punct de vedere al preşedintelui CSM cu privire la greva din magistratură. Nu a fost. Poate (va fi - n.r.) în dezbatere. Dacă nu va fi nici în dezbatere, poate nu o să mai fie grevă", a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a făcut această remarcă după ce preşedintele CSM, Virgil Andreieş, a prezentat raportul de activitate al CSM din 2009.

Preşedintele Traian Băsescu participă, luni, la şedinţa CSM. În deschiderea reuniunii, Băsescu a anunţat că va fi prezent doar la prezentarea raportului de activitate al instituţiei, nu şi la alegerea noii conduceri a Consiliului.

Consiliul Superior al Magistraturii îşi alege, luni, noua conducere, mandatele preşedintelui CSM, judecătorul Virgil Andreieş, şi vicepreşedintelui, procurorul Bogdan Licu, încheindu-se în 12 ianuarie 2010.

În prima parte a şedinţei CSM, care este prezidată de preşedintele Traian Băsescu, s-a prezentat raportul de activitate al instituţiei, urmând ca în a doua parte să fie aleasă noua conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici