Băsescu: Arestarea fratelui meu, unul din momentele dificile, justiţia va demonstra că nu a luat bani

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că unul dintre momentele cele mai dificile ale mandatelor sale a fost arestarea fratelui său, şi a precizat că ”justiţia va demonstra că nu a luat bani”.

125 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Arestarea fratelui meu, unul din momentele dificile, justiţia va demonstra că nu a luat bani

Băsescu: Arestarea fratelui meu, unul din momentele dificile, justiţia va demonstra că nu a luat bani (Imagine: Alexandru Raita/Mediafax Foto)

Preşedintele a fost întrebat care a fost cel mai dificil moment din mandatele sale: ”În 2010, când nu ne mai puteam împrumuta de pe piaţă, sau ne puteam împrumuta pe câte 30 de zile, cu dobânzi de 19 sau 20 de procente şi când am fost puşi în faţa unei alternative, dând afară într-o zi 200 de salariaţi din sectorul public, ori reducem salariile cu 20%. Din păcate, explicarea a fost catastrofală, dar asta a fost realitatea şi m-a pus şi atunci şi mai târziu, într-o situaţie extrem de dificilă”.

Şeful statului a ţinut să precizeze că ”a mai fost un moment foarte dificil”: ”Nu vă ascund, ziua în care a fost arestat fratele meu, eu ştiind, însă că nu a luat bani”, a precizat el.

Băsescu a menţionat că ”fratele său nu a luat bani”. ”Era vorba de bani pe care i-a primit, şi-i dădea familiei Bercea. Se va demonstra acest lucru. (..) Va demonstra justiţia. Îmi permit să spun lucrul acesta acum, când mai sunt câteva ore până termin mandatul. Am spus că voi vorbim când îmi termin mandatul. Mai sunt câteva ore şi eu cred că nu influenţez justiţia”, a comentat Traian Băsescu.

Preşedintele a mai spus că este vorba despre o ”înscenare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici