Băsescu despre moartea lui Condrea: Serviciile te pot compromite, dar nu au abordări mafiote

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, că exclude impicarea vreunui serviciu românesc, în condiţiile în care acestea "te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot".

3586 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre moartea lui Condrea: Serviciile te pot compromite, dar nu au abordări mafiote

Băsescu despre moartea lui Condrea: Serviciile te pot compromite, dar nu au abordări mafiote (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

Băsescu a afirmat, într-o conferinţă de presă, despre cazul Hexi Pharma, pe care îl consideră "grav”, că nu se poate pronunţa încă, pentru că are foarte multe neclarităţi, dar este sigur că în legătură cu moartea lui Dan Condrea nu sunt implicate serviciile secrete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu m-am pronunţat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se întâmplă. Nu m-am pronunţat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate. Nu mă voi pronunţa nici astăzi, pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculaţii. Cine l-a omorât pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu aşa ceva. Exclus. Ştiu foarte bine cum lucrează serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred”, a spus Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a evitat să spună care sunt neclarităţile pe care le are faţă de acest caz.

"Am foarte multe neclarităţi şi de asta nu mă pronunţ pe caz, pentru că este atât de grav încât cred că exprimarea hazardată a unui fost preşedinte poate da nişte confuzii extraordinare şi de aceea mă abţin”, a afirmat Băsescu, adăugând că atunci când va avea lucrurile clare şi îşi va putea asuma ceea ce spune, se va pronunţa cu siguranţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici