Băsescu: I-am recomandat lui Pivniceru pe Morar ca procuror general. Mi-a răspuns "Niciodată"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că i-a recomandat ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru, numirea lui Daniel Morar ca procuror general, dar aceasta i-a răspuns "Niciodată".

1117 afișări
Imaginea articolului Băsescu: I-am recomandat lui Pivniceru pe Morar ca procuror general. Mi-a răspuns "Niciodată"

Băsescu: I-am recomandat lui Pivniceru pe Morar ca procuror general, mi-a răspuns "Niciodată" (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Răspunzând unei întrebări, el a confirmat că i-a recomandat Monei Pivniceru numirea lui Morar ca procuror general.

"Şi eu sunt absolut de acord că ţara asta nu are un singur procuror, şi doamna Pivniceru poate să-mi propună 30 de procurori la fel de respectabili ca Morar, problema este că nu sunt aşa de cunoscuţi (...) Am propus-o ca o variantă de a stinge rapid şi credibil un punct", a susţinut Băsescu la B1 TV.

El a menţionat că propunerea sa o fost făcută înainte de publicarea raportului MCV şi încă este valabilă.

"Doamna Pivniceru mi-a spus foarte deschis: «Niciodată»", a relatat preşedintele.

Şeful statului a mai afirmat în privinţa posibilelor propuneri de procurori că "Morar şi încă doi-trei sunt cunoscuţi" prin perspectiva dosarelor soluţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici