Băsescu, baie de mulţime şi în Piaţa Obor din Capitală. Un bărbat i-a pupat mâna

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, joi, în jurul orei 14.30, în Piaţa Obor din Capitală, unde sunt împărţite, de Ziua Naţională, peste 16.000 de porţii de fasole cu costiţă. Preşedintele a făcut o baie de mulţime în Piaţa Obor, la plecarea de la Primăria Sectorului 2, unde a dat mâna cu oamenii, a făcut fotografii cu copii, iar un bărbat i-a pupat mâna.

1259 afișări
Imaginea articolului Băsescu, baie de mulţime şi în Piaţa Obor din Capitală. Un bărbat i-a pupat mâna

Băsescu, baie de mulţime şi în Piaţa Obor din Capitală. Un bărbat i-a pupat mâna (Imagine: Liviu Adascalitei/Arhiva Mediafax Foto)

Şeful statului a sosit în zonă cu coloana oficială. El a parcurs apoi circa o sută de metri pe jos, pe traseu dând mâna cu oamenii, cărora le-a urat «La mulţi ani!» şi sănătate.

Traian Băsescu a stat în sediul primăriei aproximativ 40 de minute, iar la ieşire a făcut o baie de mulţime.

El a evitat însă să primească o porţie de falose cu costiţă.

În schimb, şeful statului a dat mâna cu cei prezenţi, majoritatea acestora urându-i "La mulţi ani!" şi "Sănătate".

"Sunteţi preşedintele nostru iubit", i-a strigat o femeie. De asemenea, o altă femeie a încercat să-i pupe mâna şefului statului, însă acesta s-a eschivat, dar nu a reuşit să evite momentul în care un bărbat i-a pupat mâna.

Traian Băsescu a făcut fotografii împreună cu copii ai căror părinţi doreau să aibă o amintire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici