Băsescu:Probabil e ultimul bilanţ MAI la care vin, dar nu se ştie, întortocheate sunt căile Domnului

Preşedintele Traian Băsescu a spus, marţi, la şedinţa de evaluare a activităţii Ministerului Afacerilor Interne, că, probabil, este ultimul astfel de bilanţ la care participă, adăugând: "Nu se ştie, întortocheate sunt căile Domnului, vă treziţi cu mine la anul pe aici".

244 afișări
Imaginea articolului Băsescu:Probabil e ultimul bilanţ MAI la care vin, dar nu se ştie, întortocheate sunt căile Domnului

Băsescu:Probabil e ultimul bilanţ MAI la care vin, dar nu se ştie, întortocheate sunt căile Domnului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Probabil e ultimul bilanţ la care particip la Ministerul Afacerilor Interne. Premierul se roagă pentru asta! Nu se ştie, întortocheate sunt căile Domnului, vă treziţi cu mine la anul pe aici", a spus preşedintele la şedinţa de evaluare a activităţii Ministerului Afacerilor Interne.

La bilanţul MAI mai participă premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Apărării, Mircea Duşă, procurorul general al României, Tiberiu Niţu, procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi, procorul sef al DIICOT Alina Bica, şeful SRI, George Maior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici