Băsescu s-a întors din Polonia, folosind de la Oradea la Bucureşti o aeronavă de mici dimensiuni

Preşedintele Traian Băsescu s-a întors, în noaptea de duminică spre luni, la Bucureşti, după ce a participat, în Polonia, la funeraliile preşedintelui Lech Kaczynski, şeful statului deplasându-se cu o aeronavă de mici dimensiuni de la Oradea spre Capitală.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu s-a întors din Polonia, folosind de la Oradea la Bucureşti o aeronavă de mici dimensiuni

Băsescu s-a întors din Polonia, folosind de la Oradea la Bucureşti o aeronavă de mici dimensiuni (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit comandantului Aeroportului din Oradea, Gheorghe Paşc, aeronava în care s-a aflat preşedintele Traian Băsescu a decolat duminică noaptea, în jurul orei 02.00.

"A venit până la Oradea cu un autoturism, aşa cum a şi plecat sâmbătă de aici, iar din Oradea a plecat spre Bucureşti cu o aeronavă de mici dimensiuni", a declarat Paşc, luni.

El a spus că aeronava prezidenţială a primit permisiunea Autorităţii Aeronautice să decoleze, deşi, în prezent, alte zboruri sunt anulate.

"A fost anulat zborul de azi de la ora 6.00, e anulat şi zborul de la ora 10.00. Urmează să primim noi informaţii după şedinţa de Guvern din această dimineaţă", a mai spus Paşc.

Totodată, comandantul Aeroportului din Oradea a informat că nu sunt restricţii pentru zborurile umanitare sau militare.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, duminică, la Cracovia, la funeraliile preşedintelui Republicii Polone, Lech Kaczyñski, şi ale soţiei acestuia, Maria Kaczyñska, deplasarea făcându-se cu elicopterul, până la Oradea, iar apoi cu maşina, a informat Preşedinţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici