Băsescu, şefului de la Evidenţa Populaţiei: Aţi minţit. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor!

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri, că şeful de la Evidenţa Populaţiei, chestorul Constantin Manoloiu, "a minţit" ori înainte, ori după referendum, transmiţându-i:"Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor! (...) Mă tem că eu v-am făcut chestor.Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor!".

1472 afișări
Imaginea articolului Băsescu, şefului de la Evidenţa Populaţiei: Aţi minţit. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor!

Băsescu, şefului de la Evidenţa Populaţiei: Aţi minţit. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor! (Imagine: Shutterstock)

"Decizia de ieri a CC a fost generată de un chestor - să nu ne facem iluzii că ministrul de Interne nu a ştiut şi nu a fost aranjată cu el - i-a scris ministrului de Interne că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine, domnul chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Or, un chestor... Mă tem că eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor", a spus Traian Băsescu.

"Pe data de 2, Ioan Rus a dat dispoziţia să blocheze decizia CC. Chestorul nu a făcut decât să se execute. Dar ei trebuiau să ştie următorul lucru: cazul Năstase. (...) Cred că domnul chestor nu a învăţat nimic din cazul Năstase", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici