Băsescu: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii

Preşedintele Traian Băsescu, aflat, luni, în localitatea suceveană Dorneşti, a cerut ofiţerilor SPP să îi înlăture pe jurnalişti din faţa sa, astfel încât să îi poată vedea pe militarii care lucrează la podul de pontoane, după ce un ziarist l-a întrebat de ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti.

87 afișări
Imaginea articolului Băsescu: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii

Băsescu: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii (Imagine: Liliana Bujdei/Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele, care a ajuns, luni la prânz, la Dorneşti însoţit de ministrul Gabriel Oprea, a fost întrebat de un jurnalist de ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti, cu o zi în urmă, şi a răspuns: "Mă pot supăra pe oricine".

La insistenţele reporterului, şeful statului a cerut ofiţerilor SPP să îl îndepărteze pe acesta: "Luaţi-l pe domnul reporter din faţa mea, nu răspund la provocări".

Ulterior, preşedintele a solicitat ofiţerilor SPP îndepărtarea tuturor jurnaliştilor: " Vreau să văd militarii. SPP-ul, daţi presa din faţa mea, că pe ei îi tot văd".

La ora transmiterii acestei ştiri, Băsescu se afla pe malul celălalt al râului Suceava, unde a ajuns cu o barcă a armatei, pentru a vedea modul în care este instalat podul de pontoane, ca soluţie provizorie până la refacerea podului de pe DN 17 A Siret-Rădăuţi, avariat în urma inundaţiilor.

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat în localitatea băcăuană Săuceşti sâmbătă şi duminică, el reproşându-le localnicilor că mint.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici