Bazinul inaugurat de Boc şi Udrea în Câmpina este închis fiindcă nu are cine să-l administreze

Bazinul didactic inaugurat de premierul Emil Boc şi de ministrul Elena Udrea în urmă cu aproape două săptămâni în Câmpina (Prahova) şi care a costat aproximativ un milion de euro, bani alocaţi prin Compania Naţională de Investiţii, nu este deschis publicului fiindcă nu are cine să îl administreze.

412 afișări
Imaginea articolului Bazinul inaugurat de Boc şi Udrea în Câmpina este închis fiindcă nu are cine să-l administreze

Bazinul inaugurat de Boc şi Udrea în Câmpina este închis fiindcă nu are cine să-l administreze (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Bazinul, care a costat aproximativ un milion de euro, bani alocaţi prin Compania Naţională de Investiţii, a fost inaugurat în data de 27 mai, prin tăiere de panglică, discursuri ţinute de premierul Emil Boc, de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, la inaugurare având loc şi o demonstraţie de înot făcută de elevi din Câmpina.

După inaugurare însă, bazinul nu a fost deschis publicului pentru că nu are cine să îl administreze, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Primarul Horia Tiseanu (PDL) a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că în cursul zilei de joi va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia vor fi puse la punct toate detaliile privind deschiderea bazinului pentru public. În şedinţa extraordinară de joi vor fi supuse votului consilierilor locali din Câmpina patru proiecte de hotărâre, unul dintre acestea prevăzând asocierea cu o firmă privată care să administreze bazinul, a declarat primarul Horia Tiseanu.

Acesta a mai spus că în aceeaşi şedinţă vor fi aprobate tarifele pentru publicul care va dori să utilizeze bazinul, precum şi regulamentul de administrare a bazinului şi caietul de sarcini în baza căruia va fi desemnată firma ce va administra bazinul.

Tiseanu a precizat că în regulamentul de administrare a bazinului se prevede că toţi elevii şcolilor din Câmpina vor beneficia de cursuri de înot gratuite în acest bazin didactic, de această prevedere urmând să beneficieze aproximativ 7.000 de elevi.

Întrebat când anume se va deschide bazinul inaugurat în urmă cu două săptămâni, Tiseanu a răspuns că, cel mai probabil, peste două săptămâni, după ce va fi finalizată selecţia de oferte şi va fi desemnată firma care va realiza administrarea bazinului.

Emil Boc, Elena Udrea şi Roberta Anastase au participat, în data de 27 mai, la inaugurarea bazinului didactic din municipiul Câmpina, prima investiţie finalizată din programul "Bazine de înot", derulat de Compania Naţională de Investiţii. Cu acea ocazie, premierul Boc l-a învins la ping-pong pe primarul din Câmpina, iar Udrea a ţinut scorul şi a spus că guvernarea PSD nu a capabilă să deruleze un astfel de program.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici