Berceanu: După eliberare, Căşuneanu a fost la sediul Ministerului Transporturilor, dar nu la mine

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminică, la videochat-ul ziarului "Gândul", răspunzând unei întrebări, că omul de afaceri Costel Căşuneanu a fost la sediul Ministerului după eliberarea din arest, dar nu la el, ci la CNADNR, cu care acesta derulează contracte.

21 afișări
Imaginea articolului Berceanu: După eliberare, Căşuneanu a fost la sediul Ministerului Transporturilor, dar nu la mine

Berceanu: După eliberare, Căşuneanu a fost la sediul Ministerului Transporturilor, dar nu la mine (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat dacă omul de afaceri a fost la Ministerul Transporturilor după eliberare, Berceanu a răspuns că acesta a fost de multe ori la Ministerul Transporturilor şi că trebuie să meargă, pentru că are multe contracte de lucrări mari cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Berceanu a spus că omul de afaceri a fost, după eliberare, la sediul Ministerului Transporturilor, care este Palatul CFR, la etajul 6 sau 7, unde este CNADR, şi o să mai meargă acolo. Ministrul Transporturilor a spus că nu s-a întâlnit cu Căşuneanu după eliberarea acestuia.

El a menţionat că s-a întâlnit de două sau trei ori cu Căşuneanu până în prezent, în special la evenimente unde au participat mulţi constructori.

În dosarul senatorului PSD Cătălin Voicu au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, în noaptea săptămâna trecută, judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu. Ei au fost eliberaţi luni noaptea, după ce un complet de nouă judecători al instanţei supreme a admis recursul împotriva deciziei de arestare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici