Bistriţa: Un pompier de 29 de ani din Beclean a fost găsit mort într-o pădure. Poliţia face anchetă

Un bărbat de 29 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, pompier la Garda de Intervenţii Beclean, a fost găsit mort, miercuri, într-o pădure din Beclenuţ, cadavrul neavând semne de violenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

248 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Un pompier de 29 de ani din Beclean a fost găsit mort într-o pădure. Poliţia face anchetă

Bistriţa: Un pompier de 29 de ani din Beclean a fost găsit mort într-o pădure; Poliţia face anchetă (Imagine: Cristi Cimpoes/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Marius Rus, a declarat că dispariţia bărbatului a fost semnalată în cursul zilei de marţi.

"El trebuia să se prezinte la serviciu marţi dimineaţă, dar nu a ajuns. O comisie din partea instituţiei l-a căutat acasă, însă nici familia nu ştia nimic. Am sperat cu toţii că va apărea, însă miercuri două persoane l-au găsit mort într-o pădure din Beclenuţ, un cartier al oraşului Beclean. Lucra în ISU din 2007. A fost un coleg care şi-a făcut datoria. Regretăm dispariţia lui, nu ştim ce s-a întâmplat", a spus Marius Rus.

Contactată telefonic, Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, a declarat că o echipă de poliţişti face cercetări la faţa locului.

"Poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Ce ştim până acum este că nu s-au văzut semne de violenţă pe cadavru. Medicii legişti vor putea spune care a fost cauza morţii. Ancheta va fi preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud", a declarat Virginia Roşca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici