Bistriţa: Un TIR a derapat pe DN 15A din cauza zăpezii şi a ajuns într-un şanţ

Un TIR a derapat, vineri seară, pe DN 15A, care leagă Bistriţa de Reghin, pe Dealul Herinei, din cauza zăpezii şi a ajuns într-un şanţ, circulaţia în zonă fiind blocată timp de aproximativ o oră.

169 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Un TIR a derapat pe DN 15A din cauza zăpezii şi a ajuns într-un şanţ

Bistriţa: Un TIR a derapat pe DN 15A din cauza zăpezii şi a ajuns într-un şanţ (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, Alexandru Slavita, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în zona Dealului Herinei a nins abundent vineri seara şi o maşină de mare tonaj a derapat din cauza zăpezii care s-a depus pe carobasil.

Maşina a ajuns într-un şanţ şi a blocat circulaţia pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră.

"A venit brusc o ninsoare, în rafale. S-a depus multă zăpadă şi maşinile de intervenţie nu au putut acţiona. Un TIR a derapat şi a intrat într-un şanţ, blocând drumul pe ambele sensuri. Am trimis toate maşinile în zonă să ajute la scoaterea TIR-ului şi să deszăpezească. Ninge foarte tare în zonă. A mers un remorcher şi a tractat maşina de mare tonaj. Se poate circula acum, dar în condiţii de iarnă", a spus Slavita.

DN 15A leagă Bistriţa de Reghin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici