Boagiu: Nimeni nu se face vinovat de modul în care au fost deszăpezite drumurile şi calea ferată

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu susţine că nimeni nu este vinovat de cum au fost deszăpezite drumurile şi calea ferată, deşi unele trenuri au avut întârzieri de câteva zile, iar multe drumuri sunt încă închise sau cu restricţii, şi acuză lipsa preavizelor de înrăutăţire a vremii.

924 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Nimeni nu se face vinovat de modul în care au fost deszăpezite drumurile şi calea ferată

Anca Boagiu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

"Ceea ce n-a fost chiar în regulă a fost timing-ul în care noi am primit avertizările, care au fost fără preaviz. Nu se face nimeni vinovat. Ne uităm la vreme şi vedem cantitatea de zăpadă şi vântul puternic care au afectat ţara", a spus Boagiu, la conferinţa de bilanţ a Ministerului Transporturilor.

Ea a adăugat că, în ciuda condiţiilor meteo extrem de grele, drumarii şi angajaţii CFR care se ocupă de deszăpezire şi-au riscat viaţa pentru a debloca circulaţia.

La începutul săptămânii trecute Boagiu anunţa că responsabilii cu deszăpezirea care nu şi-au îndeplinit atribuţiile, din Ministerul Transporturilor şi companiile din subordinea instituţiei, vor fi sancţionaţi.

Ceremonia de predare-primire a portofoliului Transporturilor va avea loc vineri, de la ora 16.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici