VIDEO  Boat Jumping, noua provocare nebunească de pe TikTok, a luat câteva vieţi în doar câteva luni

În Alabama, patru persoane şi-au pierdut viaţa într-o „provocare” cunoscută sub numele de „săritul din barcă”.

3628 afișări
Imaginea articolului Boat Jumping, noua provocare nebunească de pe TikTok, a luat câteva vieţi în doar câteva luni

Boat Jumping, noua provocare nebunească de pe TikTok, a luat câteva vieţi în doar câteva luni

Tendinţa născută pe reţeaua de socializare TikTok presupune ca oamenii să sară în apă din bărci în mişcare.

„Cele patru cazuri din ultimele luni şi în care oamenii au sărit de pe barcă, au suferit o ruptură a gâtului şi, de fapt, moartea instantanee”, a declarat căpitanul Jim Dennis, de la echipa de salvare Childersburg.

„Cred că oamenii sunt mai predispuşi să facă lucruri stupide atunci când sunt surprinşi de camera de filmat, deoarece vor să-l etaleze în faţa prietenilor pe reţelele de socializare, apreciază el.

Echipele de salvare raportează că au văzut oameni de toate vârstele preluând această provocare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici