Boc anunţă că Guvernul va adopta o nouă strategie naţională pentru integrarea romilor

Guvernul va adopta în perioada imediat următoare un act normativ care propune o nouă strategie naţională pentru integrarea romilor, a anunţat, joi, premierul Emil Boc, în discuţia avută cu preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, informează Guvernul.

27 afișări
Imaginea articolului Boc anunţă că Guvernul va adopta o nouă strategie naţională pentru integrarea romilor

Boc anunţă că Guvernul va adopta o nouă strategie naţională pentru integrarea romilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Cei doi oficiali au discutat despre problematica romilor şi necesitatea unei abordări europene, complementară eforturilor întreprinse la nivel naţional. În acest context, premierul Emil Boc a anunţat că Guvernul României va adopta în curând un act normativ care propune o nouă strategie naţională pentru integrarea romilor în contextul în care acest lucru este asumat şi ca prioritate a preşedinţiei maghiare a UE", se arată într-un comunicat transmis de Executiv.

După vizita la Bucureşti, oficialul european va pleca la Bruxelles, unde are programată în cursul după-amiezii o întrevedere cu premierul rus Vladimir Putin.

Preşedintele Consiliului European se va întâlni, ulterior, cu premierul Ungariei, Viktor Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici