Boc către Udrea: Dacă staţi să tot negociaţi pentru drumuri, turiştii vor sta mereu în ambuteiaje

Premierul Emil Boc i-a reproşat, miercuri, ministrului Elena Udrea faptul că sunt întârziate lucrările la un drum judeţean din Constanţa, întrebând-o cine plăteşte finanţarea şi spunându-i: "ministerul să îi cheme rapid pe cei autorizaţi că, dacă tot negociaţi, turiştii vor sta mereu în ambuteiaje".

32 afișări
Imaginea articolului Boc către Udrea: Dacă staţi să tot negociaţi pentru drumuri, turiştii vor sta mereu în ambuteiaje

Boc către Udrea: Dacă staţi să tot negociaţi pentru drumuri, turiştii vor sta mereu în ambuteiaje (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Emil Boc s-a aflat miercuri alături de ministrul Dezvoltării Regionale Elena Udrea şi de ministrul Transporturilor Anca Boagiu în judeţul Constanţa, unde a inspectat stadiul lucrărilor la autostrada Medgidia - Constanţa şi la un drum judeţean care se intersectează cu aceasta.

Premierul a întrebat-o pe Elena Udrea cine plăteşte finanţarea lucrărilor de reabilitare a drumului judeţean, iar aceasta i-a răspuns că Ministerul Dezvoltării.

"Păi atunci ministerul să-i cheme foarte rapid pe toţi cei autorizaţi, să decidă şi să implementeze. Că dacă staţi să negociaţi tot timpul, nu veţi face niciodată, iar turiştii vor sta întotdeauna în ambuteiaje şi în aglomerări", a spus premierul.

"Aşa vom face, dar eu zic să discutăm cu oamenii la minister", a răspuns Elena Udrea.

Premierul Emil Boc i-a reproşat apoi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie, că nu a scris pe panouri cine a plătit pentru reabilitarea drumurilor.

"Cine face acest drum? Ce scrie pe acest panou, Consiliul Judeţean sau Guvernul? E o ruşine să spui că face Guvernul un drum pe aici", a adăugat premierul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici