Boc, despre trimiterea în judecată a Monicăi Iacob Ridzi: E o procedură specifică statului de drept

Premierul Emil Boc, preşedinte al PDL, a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, că trimiterea în judecată a fostului ministru democrat-liberal Monica Iacob Ridzi este "o procedură firească, normală, specifică statului de drept".

155 afișări
Imaginea articolului Boc, despre trimiterea în judecată a Monicăi Iacob Ridzi: E o procedură specifică statului de drept

Boc, despre trimiterea în judecată a Monicăi Iacob Ridzi: E o procedură specifică statului de drept (Imagine: Octavian Ganea/Mediafax Foto)

Emil Boc a participat, la Călăraşi, la o întâlnire cu conducerea organizaţiei PDL, fiind însoţit de către Elena Udrea, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Daniel Funeriu, Traian Igaş, Wiliam Brânză, Ioan Oltean şi Florin Popescu.

Întrebat cum comentează trimiterea în judecată a Monicăi Iacob Ridzi, premierul a răspuns: "Este o procedură firească, normală, specifică statului de drept".

Procurorii anticorupţie au trimis-o în judecată, marţi, pe deputata PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului, pusă sub acuzare în legătură cu organizarea Zilei Tineretului 2 mai 2009, la Costineşti, asupra vinovăţiei sale urmând să se pronunţe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procesul în care Monica Iacob-Ridzi şi alte 11 persoane, între care foşti consilieri, directori de achiziţii şi de buget, asociaţi de firme, vor fi judecaţi pentru fraudarea Ministerului Tineretului şi Sportului cu peste 2,7 milioane de lei începe în 7 septembrie la instanţa supremă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici