Boc s-a plimbat cu securitatea într-un mall din Beijing şi a mâncat cu beţişoare la "Raţa Pekineză"

Premierul Emil Boc, aflat în China, şi-a organizat la finele săptămânii, la Beijing, un program mai lejer, în care a vizitat Palatul de Vară, Templul Cerului, Piaţa de Perle, s-a plimbat într-un mall în zone izolate de forţele de securitate şi a mâncat cu beţişoare la restaurantul "Raţa Pekineză".

180 afișări
Imaginea articolului Boc s-a plimbat cu securitatea într-un mall din Beijing şi a mâncat cu beţişoare la "Raţa Pekineză"

Boc s-a plimbat cu securitatea într-un mall din Beijing şi a mâncat cu beţişoare la "Raţa Pekineză" (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Surse din cadrul delegaţiei oficiale a premierului au declarat agenţiei MEDIAFAX că premierul, ajuns duminică la Beijing pentru întâlnirea cu omologul său chinez şi oameni de afaceri, a folosit întreaga zi pentru a vizita mai multe obiective turistice, precum Palatul de Vară, Templul Cerului şi Piaţa de Perle.

"Premierul a vizitat şi un complex comercial, după ce a trebuit să opteze pentru un traseu cu 45 minute înainte, la solicitarea forţelor de securitate. Astfel, premierul s-a plimbat prin mall doar pe un traseu izolat de securitate, iar ceilalţi membri ai delegaţiei, miniştri şi consilieri, au putut intra la rândul lor în magazine doar despărţiţi şi la un anumit interval de timp", au relatat sursele citate.

Potrivit acestora, Boc şi-a petrecut seara cinând la restaurantul "Raţa Pekineză", unde s-a folosit de beţişoare pentru a gusta mâncăruri tradiţionale chinezeşti, şi a asistat la un spectacol la Ceainăria Laoshe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici