Boc şi Udrea au depus o coroană de flori din partea PMP, la 70 de ani de la eliberarea Clujului - FOTO

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele PMP, Elena Udrea, au depus, sâmbătă, o coroană de flori din partea PMP la Cimitirul Eroilor, la ceremonia de aniversare a 70 de ani de la eliberarea oraşului de sub ocupaţia horthyistă, deşi la manifestare au depus o coroană şi reprezentanţii PDL.

197 afișări
Imaginea articolului Boc şi Udrea au depus o coroană de flori din partea PMP, la 70 de ani de la eliberarea Clujului - FOTO

Boc şi Udrea au depus o coroană de flori din partea PMP, la 70 de ani de la eliberarea Clujului (Imagine: Mediafax Foto)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, sâmbătă, la Cimitirul Eroilor, la ceremonia de depunere de coroane de flori cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la eliberarea oraşului de sub ocupaţia horthyistă, în timpul celui de-al doilea război mondial, şi a ţinut un discurs despre semnificaţia acestei zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La manifestare a participat şi preşedintele PMP, Elena Udrea, care a depus o coroană de flori din partea Camerei Deputaţilor, alături de deputatul PSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, şi de deputatul Adrian Gurzău, liderul PMP Cluj.

Au mai fost depuse alte coroane de flori din partea unor instituţii publice - între care şi Primăria, coroana fiind depusă de către Emil Boc -, a unor asociaţii de veterani, a Armatei, dar şi a partidelor.

Când a venit rândul partidelor, Emil Boc a depus coroana de flori din partea PMP, alături de Elena Udrea şi de mai mulţi membri ai PMP, şi nu din partea PDL, al cărui membru este.

Boc a stat alături de Udrea şi la finalul manifestării, când a avut loc defilarea gărzii militare de onoare, după care a plecat împreună cu aceasta la Huedin şi la Târgul de la Negreni, judeţul Cluj, în campanie electorală pentru prezidenţiale.

Cei doi nu au făcut declaraţii, doar Elena Udrea a spus că România va învinge Ungaria la fotbal în meciul care se va desfăşura sâmbătă seara, cu 2 la 0.

La ceremonia din Cimitirul Eroilor au mai fost prezenţi prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, care a ţinut şi el un discurs, consilieri judeţeni, reprezentanţi ai unor instituţii publice şi militare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici