Borcea: Ziarul lui Negoiţă prezintă tendenţios problemele de la restaurantul meu din Miami

Fostul acţionar al FC Dinamo Cristian Borcea a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că ziarul patronat de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, cu care se află în conflict, prezintă în mod tendenţios ancheta autorităţior americane desfăşurată la restaurantul său din Miami.

304 afișări
Imaginea articolului Borcea: Ziarul lui Negoiţă prezintă tendenţios problemele de la restaurantul meu din Miami

Borcea: Ziarul lui Negoiţă prezintă tendenţios problemele de la restaurantul meu din Miami (Imagine:Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Borcea spune că asociaţii săi au sesizat FBI după ce au fost anunţaţi de către reprezentanţii unei bănci că au apărut nereguli în efectuarea unor plăţi cu carduri bancare în retaurantul "La Vendetta" pe care acesta îl deţine.

"Am discutat cu asociaţii mei în această dimineaţă pentru a avea toate detaliile acestui subiect prezentat tendenţios în ziarul lui Ionuţ Negoiţă. În primul rând, să ştie toată lumea, eu nu mă implic în managementul restaurantului, nu am vreo funcţie de conducere! De acest lucru se ocupă asociaţii mei. Restaurantul a fost declarat cel mai bun din Hollywood (n.r. - statul Florida), iar meritul le aparţine asociaţilor mei. Dacă existau nereguli, restaurantul nu ar mai fi fost premiat, nu mai funcţiona, iar asociaţii mei ar fi dat socoteală, vă daţi seama! Mai departe, pentru a informa corect opinia publică, reprezentanţii unei bănci ne-au anunţat că au apărut unele nereguli când s-au efectuat unele plăţi cu carduri bancare în restaurantul nostru. Aşa cum este normal, am sesizat imediat organele abilitate pentru a fi deschisă o anchetă. Din punctul meu de vedere este un subiect prezentat cu răutate din motive lesne de înţeles. Nu mă ocup cu astfel de lucruri, toate afacerile mele sunt în conformitate cu legile", a afirmat Borcea.

În replică, Ionuţ Negoiţă a declarat pentru MEDIAFAX că nu are nicio implicare în demersul jurnalistic efectuat la ziarul pe care îl patronează: "Eu de o săptămână sunt în Franţa, la schi, nu am nicio treabă cu asta. Eu îi las pe jurnalişti să îşi facă treaba aşa cum ştiu ei. Dacă aveam ceva de spus despre Borcea o făceam, aşa cum am mai făcut-o. E un subiect jurnalistic, iar dacă domnul Borcea are ceva de lămurit, să o facă. Eu i-am întrebat pe ziarişti dacă totul e obiectiv şi fundamentat şi mi-au spus că da. De asta există presa, ăsta e rolul ei".

Conform ziarului Ring, aflat în proprietatea acţionarului FC Dinamo Ionuţ Negoiţă, doi cetăţeni de naţionalitate română s-au plâns că "s-au trezit cu conturile goale după ce au plătit cu cardul la restaurantul fostului acţionar dinamovist". Între timp, au depuse mai multe plângeri în acest caz, ancheta fiind preluată de FBI, notează sursa citată.

Cristian Borcea se află de mai multă vreme în conflict cu Ionuţ Negoiţă, cel care a preluat acţiunile pe care le deţinea la FC Dinamo. Negoiţă a afirmat în mai multe rânduri că gruparea "alb-roşie" a fost prejudiciată în perioada în care Borcea făcea parte din conducerea executivă a clubului. În replică, Borcea a afirmat că actualul acţionar al FC Dinamo nu vrea să investească la clubul bucureştean, catalogându-l pe Negoiţă drept "infractor" şi "papagal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici