Video Bordel clandestin deţinut de proprietarul unui club de noapte, descoperit de poliţiştii orădeni

Un bordel clandestin care funcţiona într-un salon de masaj erotic a fost descoperit de poliţiştii orădeni, acesta aparţinând proprietarului unui club de noapte, iar în acest caz sunt cercetate şase persoane.

482 afișări

Un bărbat de 42 de ani şi o femeie de 28 ani, ambii din Oradea, respectiv o tânără de 18 ani, din Târgu Neamţ, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar acum sunt cercetaţi în libertate după ce poliţiştii au descoperit că recrutau tinere pentru a lucra într-un bordel clandestin care funcţiona într-un salon de masaj erotic. De asemenea, în acest dosar sunt cercetate trei tinere, o bihoreancă de 22 de ani şi două minore de 15 şi 16 ani, care prestau servicii sexuale în bordel, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Din cercetările poliţiştilor reiese că în perioada august - noiembrie orădeanul Kallo Albert, patron al unui club de noapte, a postat un anunţ publicitar pe internet prin care recruta femei cărora ulterior le punea la dispoziţie un imobil situat în Oradea, unde, sub paravanul unui salon de masaj erotic, acestea întreţineau relaţii sexuale cu clienţii salonului, contra cost.

"Din încasări, o cotă parte le revenea orădeanului şi celor două complice, orădeanca de 28 de ani şi o altă tânără de 18 ani, suspectate că îl ajutau să racoleze tinere pentru salon", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Un echipaj complex format din poliţişti ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, ai Biroului Ordine Publică Urban din Poliţia municipiului Oradea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Intervenţie Rapidă au făcut, luni, mai multe percheziţii simultane, atât în imobilul în care funcţiona bordelul, cât şi la domiciliile suspecţilor, de unde au fost ridicate sume de bani şi documente.

Tot atunci, în urma audierilor, cele trei persoane suspectate de proxenetism au fost reţinute pe 24 de ore, iar marţi Kallo Albert, patronul clubului de noapte, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Oradea.

"Magistraţii au luat faţă de acesta măsura preventivă de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, măsură menţinută ulterior şi de Tribunalul Bihor", a spus inspectorul principal Alina Dinu.

Totodată, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, care supraveghează ancheta poliţiştilor, au dispus plasarea celor două adolescente într-un centru de minori.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse cuprinse între 5 şi 18 ani închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici