Globuri, beteală şi....mască de protecţie. Brad de Crăciun echipat împotriva COVID-19, în Spitalul TBC din Sibiu

  • Bradul de Crăciun de la Spitalul TBC din Sibiu a fost împodobit în formă de cadru medical cu mască.
  • În unitatea medicală atât pacienţii, cât şi personalul medical poartă mască, în contextul pandemiei de COVID-19.
569 afișări
Imaginea articolului Globuri, beteală şi....mască de protecţie. Brad de Crăciun echipat împotriva COVID-19, în Spitalul TBC din Sibiu

FOTO: Facebook Cristian Roman

Directorul Spitalului TBC din Sibiu, Cristian Roman, a postat, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu bradul împodobit din holul unităţii medicale.

Bradul de Crăciun are, pe lângă globuri şi beteală, halat, mănuşi, botoşi de unică folosinţă şi mască, dând impresia că este un cadru medical.

Roman spune că în felul acesta Spitalul îşi întâmpină pacienţii într-o atmosferă caldă, „cu speranţă în magia Crăciunului şi într-un An Nou care să ne aducă mai multă Sănătate”.

„În plus, se pare că săptămâna viitoare nici pacienţii noştri nu vor fi ocoliţi de darurile lui Moş Crăciun”, promite directorul Spitalului TBC din Sibiu.

În spital sunt internaţi pacienţi COVID-19, dar şi alţii, cu altă patologie pulmonară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici