Braşov: Cinci persoane au fost rănite după ce un tir a lovit un microbuz în care se aflau 14 pasageri

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN11, între localităţile braşovene Hărman şi Lunca Câlnicului, după ce un tir a lovit un microbuz în care se aflau 14 pasageri.

464 afișări
Imaginea articolului Braşov: Cinci persoane au fost rănite după ce un tir a lovit un microbuz în care se aflau 14 pasageri

Braşov: Cinci persoane au fost rănite după ce un tir a lovit un microbuz în care se aflau 14 pasageri (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, un tir a intrat în spatele unui microbuz care transporta 14 persoane.

În urma impactului, cinci persoane care se aflau pe locurile din spate ale microbuzului au fost rănite.

"Au fost rănite cinci persoane, patru femei şi un bărbat. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, deoarece bărbatul a rămas prins între fiarele maşinii, cu trei SMURD şi cu trei ambulanţe. Dintre cei cinci răniţi, o femeie, este în stare foarte gravă şi a fost chemat un elicopter pentru a fi transportată la spital", a spus Sfreja.

Pasagera care se află în stare foarte gravă are 23 de ani. Ea a fost preluată de un elicopter SMURD de la Târgu Mureş.

Tir-ul şi microbuzul circulau dinspre Lunca Câlnicului spre Braşov, iar accidentul s-a petrecut aproape de intrarea în localitatea Prejmer.

Microbuzul făcea curse regulate între Braşov şi Sfântu Gheorghe.

Se pare că accidentul s-a produs după ce şoferul tir-ului a încercat să evite un miel care a apărut pe şosea, însă a intrat în spatele microbuzului care circula în faţa sa dinspre Lunca Câlnicului spre Braşov.

Şoferul vinovat, un tânăr de 22 de ani, din Covasna, a fost dus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru a se stabili dacă băuse înainte de a se urca la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici