AUTOCAR cu români, implicat într-un ACCIDENT în Bulgaria. Situaţia răniţilor

Un autocar înmatriculat în România, având la bord 48 de pasageri, a fost implicat, joi, într-un accident în apropierea localităţii Vidin din Bulgaria, 11 români fiind răniţi uşor, anunţă Ministerul Afacerilor Externe. Ulterior, românii răniţi au fost externaţi din spital la cerere.

2424 afișări
Imaginea articolului AUTOCAR cu români, implicat într-un ACCIDENT în Bulgaria. Situaţia răniţilor

BREAKING | AUTOCAR cu români, implicat într-un ACCIDENT în Bulgaria

"Ambasada României la Sofia urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 7 iunie 2018, în apropierea localităţii Vidin, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, având la bord 48 de pasageri. (...) Conform datelor obţinute de reprezentanţii ambasadei, în urma producerii accidentului 11 cetăţeni români au suferit răni uşoare şi medii care au necesitat îngrijiri medicale. Zece dintre aceştia au fost transportaţi la o unitate medicalã din zonă, fiind ulterior externaţi la cerere pentru a-şi continua călătoria", potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe, remis joi dimineaţă MEDIAFAX.

De asemenea, reprezentanţii ambasadei au contactat compania de transport, iar în urma discuţiilor, un alt autocar al companiei a preluat toţi pasagerii.

Autocarul cu români se întorcea din Grecia, iar potrivit martorilor, şoferul acestuia s-ar fi angajat într-o depăşire riscantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici