BREAKING: O aeronavă Tarom s-a întors din zborul către Salonic

Aeronava ROT 275 - YLATF Tarom a decolat la orele 12.50 către Salonic, dar după aproximativ 10 minute s-a întors pe Aeroportul Otopeni, în urma sesizării unor „informaţii neconforme cu indicatorii tehnici optimi”, arată un comunicat transmis marţi de compania aeriană.

6248 afișări
Imaginea articolului BREAKING: O aeronavă Tarom s-a întors din zborul către Salonic

Tarom precizează că „siguranţa şi securitatea pasagerilor nu a fost pusă nicio clipă în pericol”, urmând ca aeronava să fie înlocuită în cel mai scurt timp (aproximativ 40 de minute) pentru a asigura, cu maximă celeritate, transportul pasagerilor la destinaţie.

„Aeronava de tip ATR 42-500 va fi supusă verificării tehnice amănunţite, în vederea remedierii neconformităţii şi asigurării condiţiilor optime de zbor. Ne cerem scuze pasagerilor afectaţi de acest inconvenient şi îi asigurăm că TAROM le va asigura asistenţa la sol”, precizează Tarom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici