Bucureştean reţinut, după ce a tâlhărit şi violat o maseuză

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut după ce a violat şi tâlhărit o maseuză, ale cărei servicii le-a solicitat la domiciliul său din sectorul 1 al Capitalei, femeia reuşind apoi să fugă şi să cheme Poliţia.

527 afișări
Imaginea articolului Bucureştean reţinut, după ce a tâlhărit şi violat o maseuză

Bucureştean reţinut, după ce a tâlhărit şi violat o maseuză (Foto: Shutterstock)

Poliţia Capitalei a fost sesizată, miercuri noapte, în jurul orei 23.50, de o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unor infracţiuni de tâlhărie şi viol.

Din primele verificări, a reieşit faptul că, în jurul orei 19.00, persoana vătămată, în calitate de maseuză, a fost sunată de un client necunoscut, solicitându-i servicii de masaj prin prisma anunţului postat de aceasta pe internet.

Ajunsă la adresa indicată, bărbatul i-a cerut să se dezbrace pentru a întreţine relaţii sexuale, ameninţând-o şi folosind violenţa, apoi i-a luat bijuteriile şi bunurile de valoare ce le avea asupra sa.

Ulterior, el i-a cerut victimei să-l însoţească în afara locuinţei, iar femeia, profitând la un moment dat de o împrejurare ce i-a fost favorabilă, a fugit şi a sunat la 112.

La scurt timp de la sesizare, în urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea şi prinderea celui în cauză, cunoscut cu antecedente penale, acesta fiind condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru cercetări.

Totodată, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, viol şi lipsire de libertate, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici