Bucureşti: Peste 85 de tamponări şi 15 accidente rutiere în ultimele 24 de ore

Peste 85 de tamponări şi 15 accidente rutiere, dintre care două grave, au avut loc, în ultimele 24 de ore în Capitală, situaţia menţinându-se relativ normală, în ciuda formării poleiului pe carosabil.

61 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Peste 85 de tamponări şi 15 accidente rutiere în ultimele 24 de ore

Bucureşti: Peste 85 de tamponări şi 15 accidente rutiere în ultimele 24 de ore (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax Foto)

Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că de miercuri dimineaţă au avut loc 86 de tamponări, în care au fost avariate doar maşinile, nu şi şoferii sau pasagerii.

Totodată, au avut loc 15 accidente, dintre care două grave, soldate cu doi răniţi grav. De asemenea, au fost 13 accidente uşoare, soldate cu 15 răniţi uşor.

Potrivit Ioanei Stancu, media de accidente rutiere pe zi este de 17-18, astfel că numărul acestora s-a menţinut la cote normale, în ciuda formării de polei pe carosabil.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu mai există probleme majore de circulaţie pe străzile şi bulevardele din Capitală, existând doar câteva zone în care a mai rămas polei, respectiv spre trotuare, pe străzile umede şi pe poduri.

Momentan, efectivele poliţiei rutiere din teren nu vor fi suplimentate, traficul desfăşurându-se în limite normale, potrivit sursei citate.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici