Bugetele Curţii Constituţionale, ICCJ, Consiliului Legislativ, Avocatului Poporului, CNSAS, CNA, adoptate în comisii

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au adoptat, joi, fără modificări, bugetele pe 2014 ale Curţii Constituţionale, ICCJ, Consiliului Legislativ, Avocatului Poporului, CNSAS, CNA şi al Consiliului Concurenţei.

78 afișări
Imaginea articolului Bugetele Curţii Constituţionale, ICCJ, Consiliului Legislativ, Avocatului Poporului, CNSAS, CNA, adoptate în comisii

Bugetele Curţii Constituţionale, ICCJ, Consiliului Legislativ, Avocatului Poporului, CNSAS, CNA, adoptat în comisii (Imagine: Shuttersyock)

Astfel, bugetul Curţii de Constituţionale este de 14.693.000 lei, bugetul ICCJ este de 66.235.000 lei, iar cel al Consiliului Legislativ este de 5.522.000 lei, în timp ce bugetul Avocatului Poporului este de 5.922.000 lei.

CNSAS a propus majorarea bugetului pentru publicarea în Monitorul Oficial a deciziilor definitive, dar acest amendament a fost respins de comisii şi bugetul a rămas la 12.760.000 lei.

De asemnea, bugetul CNA a fost adoptat în forma Guvernului, în sumă de 8.687.000 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici