Bugetele SGG, ANI şi ANRP au primit vot favorabil în comisii

Bugetele Secretariatului General al Guvernului (SGG), ANI şi ANRP au primit aviz favorabil în comisiile juridice din Parlament, fiind depuse trei amendamente la bugetul SGG pentru alocarea unor sume totale de 430.000 de lei pentru trei biserici.

84 afișări
Imaginea articolului Bugetele SGG, ANI şi ANRP au primit vot favorabil în comisii

Bugetele SGG, ANI şi ANRP au primit vot favorabil în comisii

Comisiile juridice reunite au aprobat, vineri, bugetele mai multor instituţii.

La bugetul SGG au fost depuse trei amendamente: senatorul ALDE Cristiana Anghel a solicitat 160.000 de lei pentru restaurarea Bisericii "Toţi sfinţii" din Caracal, iar deputatul UNPR Iacob Pușcaș a solicitat 270.000 de lei pentru lucrări de colectare a apelor la două mănăstiri.

Amendamentele urmează să fie luate în discuţie în şedinţa comisiilor de buget finanţe şi supuse votului final, miercuri, în plenul Parlamentului.

Bogdan Stan, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), a spus că bugetul aprobat este unul mulţumitor, cu care instituţia îşi va putea realiza toate obiectivele stabilite pentru 2016, în ciuda faptului că va fi un an dificil.

"Vine un an plin pentru instituţia noastră. Din experienţă vă spun că, fiind an electoral, se dublează numărul declaraţiilor de avere, însă, cu bugetul pe care îl avem, ne vom descurca", a declarat şeful ANI Bogdan Stan.

Bugetele ANI şi SGG au primit aviz favorabil în unanimitate.

Şi bugetele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) şi Consiliului Legislativ din Parlament au primit aviz favorabil în unanimitate la comisiile juridice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici