Bugetul CSM pe 2012, adoptat de comisiile de buget-finanţe fără amendamente

Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului au adoptat, miercuri, fără amendamente, bugetul Consiliului Superior al Magistraturii pentru anul 2012.

71 afișări
Imaginea articolului Bugetul CSM pe 2012, adoptat de comisiile de buget-finanţe fără amendamente

Bugetul CSM pe 2012, adoptat de comisiile de buget-finanţe fără amendamente (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Acesta este în sumă de 79.138.000 lei, cu 10% mai mult decât cel din 2011. O sumă de 47.215.000 lei este destinată cheltuielilor de personal. Parlamentarii comisiilor au respins un amendament, avizat anterior de Comisia juridică, prin care se suplimenta bugetul CSM cu 25.000 lei, pentru bugetarea mai multor posturi.

Solicitarea respectivă nu a fost susţinută de reprezentantul Guvernului, secretarul de stat Gheorghe Gherghina afirmând că o eventuală suplimentare ar putea fi operată la o rectificare din 2012.

Bugetul CSM a fost adoptat cu 23 voturi "pentru", patru "împotrivă" şi o abţinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici