UPDATE. Buldoexcavator, lovit de tren în Bacău. Şoferul a murit / Avarii ale infrastructurii feroviare şi ale locomotivei trenului

Traficul feroviar este oprit, luni, pe raza localităţii Căiuţi, judeţul Bacău, unde trenul a lovit un buldoexcavator.

326 afișări
Imaginea articolului UPDATE. Buldoexcavator, lovit de tren în Bacău. Şoferul a murit / Avarii ale infrastructurii feroviare şi ale locomotivei trenului

Buldoexcavator, lovit de tren în Bacău. Şoferul a murit

UPDATE: 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că accidentul feroviar s-a produs în jurul orei 09:50, ca urmare a neasigurării şoferului buldoexcavatorului la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Urecheşti şi Căiuţi. Trenul IR 1541 a lovit utilajul.

Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IR 1541 nu au fost răniţi, fiind însă înregistrate pagube materiale atât la elementele infrastructurii feroviare, dar şi la locomotiva trenului.

Trenul IR 1541, care circulă în relaţia Iaşi - Braşov, este oprit la locul accidentului rutier până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate, dar şi intervenţiilor pentru remedierea deranjamentelor la elementele infrastructurii feroviare - stâlp LC avariat, fir de contact rupt.

La ora transmiterii ştirii, firul I de pe intervalul Urecheşti şi Căiuţi nu este tranzitat de alte trenuri, însă firul II fiind închis pentru lucrări, repunerea în circulaţie a trenului IR 1541 pe firul I, cu o altă locomotivă, se va realiza după finalizarea cercetărilor organelor abilitate la locul accidentului şi a intervenţiilor de remediere a deranjamentelor la componentele infrastructurii feroviare

ŞTIREA INIŢIALĂ: 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul feroviar este oprit pe secţia CF 501, pe raza localităţii Căiuţi, judeţul Bacău.

Trenul a lovit un buldoexcavator.

Salvatorii din cadrul ISU Bacău spun că s-au făcut manevre de resuscitare după pentru descarcerarea şoferului, însă în cele din urmă acesta a fost declarat decedat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici