Bulgar cu interdicţie de a-ş părăsi ţara, prins după ce a trecut fraudulos frontiera în România

Un cetăţean bulgar care avea interdicţia de a-şi părăsi ţara natală, a fost prins de către poliţiştii de frontieră constănţeni la scurt timp după ce, ajutat de doi conaţionali, a trecut fraudulos frontiera în România cu intenţia de a ajunge în Cehia.

107 afișări
Imaginea articolului Bulgar cu interdicţie de a-ş părăsi ţara, prins după ce a trecut fraudulos frontiera în România

Bulgar cu interdicţie de a-ş părăsi ţara, prins după ce a trecut fraudulos frontiera în România

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Băneasa au monitorizat, sâmbătă dimineaţă, un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau trei bărbaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În jurul orei 06.35, în apropierea frontierei cu Bulgaria, autoturismul în cauză a fost oprit de un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că doi dintre ocupaţi au intrat legal în ţară, prin punctul de frontieră Ostrov, cu autoturismul marca Mercedes, iar cel de-al treilea a traversat frontiera verde, la adăpostul întunericului, în apropierea satului Almalău", a precizat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Marius Niculescu.

În urma verificărilor suplimentare la Centrul de Contact Giurgiu, poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit că bărbatul care a încălcat regimul frontierei de stat avea interdicţia de a părăsi statul bulgar emisă de aproape patru ani, din luna octombrie a anului 2009.

El a declarat că a plătit 500 de euro pentru a fi transportat în Cehia de către cei doi conaţionali.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor trei cetăţeni bulgari, cu vârste de 26, 40 şi 44 de ani, desare penale pentru intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, respectiv complicitate la intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici