Bunuri contrafăcute de 4,5 milioane de lei, găsite în containere ajunse din Portul Constanţa. Produsele erau aduse din China şi Bangladesh

Poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă şi vameşii au descoperit în mai multe containere ajunse în Portul Constanţa din China şi Bangladesh produse contrafăcute sau nedeclarate în valoare de 4,5 milioane de lei.

323 afișări
Imaginea articolului Bunuri contrafăcute de 4,5 milioane de lei, găsite în containere ajunse din Portul Constanţa. Produsele erau aduse din China şi Bangladesh

O echipă de poliţişti şi vameşi a verificat un container sosit din Bangladesh, încărcat cu articole vestimentare, ce avea ca destinatar o firmă din judeţul Iflov. În urma verificărilor amănunţite s-a constatat faptul că, în interiorul containerului, se aflau un număr total de 6.540 produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 1.000.000 lei, au fost confiscate.

Echipa a controlat şi un container sosit din China, încărcat cu diverse bunuri, ce avea ca destinatar o societate comercială din Ucraina.

În urma verificărilor au fost descoeprite în interiorul containerului 8.800 ţigări electronice de unică folosinţă nedeclarate, peste 8.000 ceasuri şi cutii pentru telefoane, produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 3.500.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici