Călăraşi:13 bărbaţi, arestaţi după percheziţii făcute în urma unui scandal în care au fost implicaţi

Treisprezece bărbaţi, implicaţi într-un scandal izbucnit într-o discotecă dintr-o comună din Călăraşi, în urma căruia poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în Olteniţa şi Bucureşti, găsind arme neletale, au fost arestaţi preventiv, pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi încăierare.

417 afișări
Imaginea articolului Călăraşi:13 bărbaţi, arestaţi după percheziţii făcute în urma unui scandal în care au fost implicaţi

Călăraşi:13 bărbaţi, arestaţi după percheziţii făcute în urma unui scandal în care au fost implicaţi (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, oamenii legii au făcut, vineri, mai multe percheziţii în municipiul Olteniţa şi în Bucureşti, la domiciliile a 14 persoane implicate în acte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi încăierare.

Ulterior, cei 14 suspecţi au fost duşi la audieri de către poliţişti. Treisprezece dintre aceştia au fost reţinuţi, apoi arestaţi pentru 20 de zile, în timp ce unul a primit interdicţie de a părăsi localitatea.

"Cei 14 bărbaţi, 11 din Olteniţa şi trei din Bucureşti, suspectaţi de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi încăierare, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, care au emis pe numele a 13 dintre aceştia mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile. Pentru unul dintre ei, un tânăr de 19 ani, din Olteniţa, a fost dispusă interdicţia de a părăsi localitatea", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Cei 13 suspecţi au fost duşi în arestul IPJ Călăraşi.

Vineri, 12 percheziţii au avut loc în Olteniţa şi în Bucureşti, fiind vizate mai multe persoane suspectate de distrugeri, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, în urma unui conflict care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Olteniţa.

Conflictul spontan s-a iscat într-o discotecă din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, între mai mulţi tineri din Olteniţa şi agenţii care asigurau paza localului.

"A fost un conflict spontan, într-o discotecă din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, între mai mulţi tineri din Olteniţa şi agenţii care asigurau paza localului. Aceştia s-au întâlnit ulterior în municipiul Olteniţa, în zona Parcului Central, unde s-au agresat reciproc şi au produs distrugeri la trei autovehicule", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

La domiciliul unui suspect din municipiul Bucureşti, agent de pază, poliţiştii au găsit patru arme neletale, cu bile metalice şi bile de cauciuc, care au fost ridicate în vederea stabilirii legalităţii deţinerii acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici