Călăraşi: Peste 30 de persoane implicate într-un scandal, duse la audieri în urma unor percheziţii

Poliţiştii fac, joi, percheziţii în judeţul Călăraşi, pentru a duce la audieri 33 de persoane suspectate că în 12 septembrie au fost implicate într-un scandal produs pe o stradă din Budeşti, în urma unui conflict care a avut loc în penitenciar, între doi bărbaţi condamnaţi pentru viol şi tâlhărie.

520 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Peste 30 de persoane implicate într-un scandal, duse la audieri în urma unor percheziţii

Călăraşi: Peste 30 de persoane implicate într-un scandal, duse la audieri în urma unor percheziţii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Percheziţiile au loc la 33 de locuinţe din oraşul Budeşti şi comuna Fundeni, judeţul Călăraşi, fiind vizate mai multe persoane implicate în conflictul care a avut loc în 12 septembrie, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi.

La finalul percheziţiilor, 33 de persoane vor fi duse la audieri la sediul IPJ Călăraşi, fiind suspectate de implicare în fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi distrugere.

Conflictul a avut loc în seara zilei de 12 septembrie, între membrii unor familii din comuna Fundeni şi din oraşul Budeşti, în urma unui conflict produs în penitenciar, între doi bărbaţi din localităţile Budeşti şi Fundeni condamnaţi pentru viol şi tâlhărie.

În altercaţie, în care au fost folosite obiecte contondente, trei persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale, iar două maşini au fost avariate, a precizat sursa citată.

Conflictul a fost aplanat atunci de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă.

La percheziţiile care au loc joi dimineaţă participă poliţişti de la IPJ Călăraşi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, de la Poliţia Municipiului Olteniţa şi Poliţia Oraşului Budeşti, fiind însoţiţi de luptători SIIAS din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea este coordonată de ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, cu sprijinul informaţional al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al DGIPI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici