Călătorii pot folosi noi lifturi în staţiile de metrou Gara de Nord, 1 Mai şi Timpuri Noi

Compania de transport Metrorex a pus în funcţiune patru lifturi noi în staţiile de metrou Gara de Nord 2, Timpuri Noi şi 1 Mai, a anunţat vineri, directorul general Marin Aldea, într-un comunicat de presă.

99 afișări
Imaginea articolului Călătorii pot folosi noi lifturi în staţiile de metrou Gara de Nord, 1 Mai şi Timpuri Noi

Călătorii pot folosi noi lifturi în staţiile de metrou Gara de Nord, 1 Mai şi Timpuri Noi

“Metrorex informează că, astăzi, 9 august 2019, au fost puse în funcţiune patru noi lifturi în staţiile de metrou Gara de Nord 2 şi 1 Mai. Ascensoarele existente au fost înlocuite, atât în interiorul staţiei, cât şi în exterior”, informează Metrorex.

Lifturile au în principal, rolul de a uşura deplasarea persoanelor vulnerabile, cu dizabilităţi, vârstnicilor şi persoanelor cu copii.

“Noile lifturi vor facilita accesul călătorilor în interiorul staţiilor de metrou, în special pentru persoanele cu dizabilităţi, persoanele vârstnice, persoanele cu copii mici în braţe sau cărucior etc.”, potrivit comunicatului.

Pasagerii mai pot utiliza de vineri noul lift din staţia de metrou Timpuri Noi.

“Tot astăzi, publicul călător poate folosi noul escalator din staţia de metrou Timpuri Noi. Acesta asigură accesul aflat în direcţia Splaiul Unirii”, mai anunţă reprezentanţii Metrorex.

Taguri:
metrou,
lifturi,
metrorex

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici