Călin Popescu Tăriceanu, despre crearea comisiei de anchetă privind SPP: Se va discuta la şedinţa Coaliţiei

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că se poate discuta despre crearea unei comisii de anchetă privind activitatea SPP şi că acest subiect va fi decis în viitoare şedinţă de Coaliţie.

208 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu, despre crearea comisiei de anchetă privind SPP: Se va discuta la şedinţa Coaliţiei

Călin Popescu Tăriceanu, despre crearea comisiei de anchetă privind SPP: Se va discuta la şedinţa Coaliţiei

„Vreau să facem o distincţie a lucrurilor. În ceea ce priveşte utilitatea Serviciului, nu am pus niciodată sub semnul întrebării acest lucru, dar având în vedere că în diversele informaţii apărute în spaţiul public legate de o posibilă interferenţă în politică a Serviciului, sigur că o astfel de chestiune trebuie, dacă vreţi, analizată, pentru că nu este acceptabilă. De aceea, putem să discutăm şi desprea crearea unei comisii parlamentare de anchetă, nu am făcut-o, cu proxima ocazie a şedinţei Coaliţiei, probabil că acest subiect, dacă va fi ridicat, îl vom discuta şi vom hotărî. Eu sunt deschis la orice discuţie. Nu am idei preconcepute”, a declarat Tăriceanu.

Întrebat cum este fără protecţia SPP, liderul Senatului a precizat că, în cea mai mare parte a vieţii, a trăit fără această protecţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici