Camion burduşit cu 68 de migranţi, descoperit când încerca să treacă frontiera cu Ungaria

  • Un camion „burduşit” cu 68 de migranţi din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt a fost descoperit, între care 11 copii, în noaptea de miercuri spre joi, când încerca să treacă frontiera cu Ungaria.
  • Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
1745 afișări
Imaginea articolului Camion burduşit cu 68 de migranţi, descoperit când încerca să treacă frontiera cu Ungaria

Autorităţile de frontieră din Nădlac II - Csanadpalota au depistat, ascunşi într-un camion, 68 de cetăţeni din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt, care încercau să treacă ilegal la frontiera cu Ungaria.

Autorităţile române şi maghiare au observat, la 20 de metri faţă de linia de frontieră, că dintr-un automarfar oprit în parcare coborau mai multe persoane.

Imediat, poliţiştii de frontieră au controlat mijlocul de transport, în interior fiind descoperite, ascunse în compartimentul marfă, mai multe de persoane. Atât persoanele care coborâseră, cât şi cele ascunse în mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituţiei, pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt, cincizeci şi şapte de adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani şi unsprezece minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici