Campania "BICICLEŞTI". Mii de bucureşteni au venit pe Kiseleff să facă mişcare curată

Campania „BICICLEŞTI”, lansată de Gândul şi ProSport în octombrie 2013, continuă. Sâmbătă, 29 martie, bucureştenii, şi nu numai, sunt invitaţi din nou să facă mişcare curată, cu bicicletele şi cu rolele, sau, pur şi simplu, să iasă la pomenadă pentru câteva ore pe Şoseaua Kiseleff, începând cu ora 12:00.

339 afișări
Imaginea articolului Campania "BICICLEŞTI". Mii de bucureşteni au venit pe Kiseleff să facă mişcare curată

Campania "BICICLEŞTI". Mii de bucureşteni au venit pe Kiseleff să facă mişcare curată

Mii de bucureşteni au venit astăzi pe şoseaua Kiseleff să facă mişcare. Cu bicicletele, cu rolele sau la plimbare cu cărucioarele, toată lumea face mişcare curată. Campania BICICLEŞTI a fost lansată în toamna anului trecut de Gândul şi Prosport. Mii de oameni au ieşit în stradă week-end-uri la rând pentru câteva ore de mişcare, cu bicicletele, cu rolele, sau pur şi simplu pentru a bate la pas Kiseleff-ul „eliberat” de maşini.

URMĂREŞTE LIVE pe gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici