Video Cântec inspirat de criza coronavirusului. O fetiţă de 10 ani de la Ploieşti a compus versurile

  • Eva Ioana, o fetiţă de 10 ani din Ploieşti, a compus versurile pentru piesa „Rezistă, mamă, totul va fi bine”
  • Interpretarea este inspirată de piesa spaniolă „Resistire”
  • Eva a pus în versuri şi recunoştinţa ei pentru medicii şi asistenţii din prima linie în lupta anti-COVID
7827 afișări
Eva Ioana are 10 ani, este din Ploieşti şi resimte din plin criza actuală. Nu-şi poate vedea bunicii în această perioadă, aşa că, inspirată de dorul pentru ei, s-a gândit să compună un cântec, pe care-l interpretează alături de şase prieteni.
 
„Ideea de a face acest cântec mi-a venit pentru că îmi este foarte dor de bunicii mei şi de prietenii meii. În fiecare zi vorbesc cu ei şi îmi spun că mi-au uitat chipul. Această perioadă este una foarte tristă deoarece nu ne putem vedea cu familia şi cu prietenii noştri, trebuie să stăm în casă pentru a ne face nouă bine”, a spus Eva. 
 
Ea s-a gândit şi la medicii care muncesc din greu în spitale.
 
„Cred că sunt cu adevărat nişte eroi, nu eroii din desene animate ci nişte eroi adevăraţi care se implică în viaţa noastră, şi trebuie să stăm în casă pentru a le face lor bine”, este de părere aceasta. 
 
Gabriela Drăgănescu, mama Evei, a declarat că a plâns atunci când a auzit pentru prima oară versurile. 
 
„Intenţia ei a fost una lăudabilă, am şi plâns când am ascultat pentru prima oară versurile, am fost impresionată de implicarea copiilor ţinând cont că nu toţi au studii muzicale plus. Încercăm să ne ocupăm cât mai mult timp făcând lucruri creative”, a spus aceasta. 
 
Eva abia aşteaptă momentul când va putea să-şi vadă bunicii. Până atunci, ţine legătura cu ei prin intermediul tehnologiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici